Minä

Blogia kirjoittaa Lappeenrantalainen -93 syntynyt Jenni. Perheeseeni kuuluu vanhempien ja siskon lisäksi kaksi koiraa, gerbiilejä, akvaario ja kissa. Olen ylioppilas vuosimallia 2012. Lukion jälkeen jatkoin opiskeluja ammattikoulussa. Valmistuin Saimaan ammattiopistosta Lähihoitajaksi keväällä 2015. Elämäntyöni on toimia ihmisten ja eläinten parissa hoitotyössä. Lähihoitaja ei kuitenkaan ole se unelma-ammatti minkä takia tähtäänkin eläinlääkäriksi. Vapaa aikani kuluu pitkälti koirien parissa touhutessa.

Olen aina ollut hyvin eläinrakas. Meillä ei kuitenkaan ole aina ollut eläimiä siskoni allergian vuoksi. Ensimmäinen koira saapui talouteen liian monen koirattoman vuoden jälkeen, kun Aku vuonna 2009 astui kodinvaihtajana meidän arkeemme. Siitä lähtien olen ollut koiran omistaja ja pyörinyt koirapiireissä. Toisen koiran haikailu vahvistui vuonna 2012 ja hyvin pian löysinkin itselleni komean nuoren uroksen, Tahvon. Tahvo on ongelmiensa kanssa opettanut minua koiran omistajana ja kasvattajana valtavasti. Hetkeäkään en vaihtaisi pois toisen koiran hankinnasta.

Nykyisin harrastan pääsääntöisesti koirien kanssa Tokoa, agilitya, jäljestystä, yms. Aku toimii luottokoiranani vanhusten parissa ja lenkkeilyttäjänä. Akun kanssa pyöritään myös metsissä haun merkeissä. Tahvo on lenkkikaverin ja sohvan valtaajan lisäksi harrastuskaveri mm. tokossa, rallytokossa ja jäljestyksessä. Lainakoira Tin toimii agilitykoiranani ja Tahvon juoksuttajana. Valokuvaus on koirien mukanaan tuoma harrastus, johon olen jäänyt koukkuun. Haaveissa olisi hankkia parempi kalusto kuvaamiseen kunhan löydän hyvän palkkatyön. Harrastuksiini kuuluu myös, nyt tosin hieman taka-alalle jääneet, ratsastus ja rullaluistelu.2 kommenttia:

  1. Mikäs Kamera sulla on? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Canon eos 500D. Välillä kuvailen ihan samsungin puhelimella, esim. kisoissa ja lenkillä.

      Poista