maanantai 17. maaliskuuta 2014

Missä kevät??

     Niin paljon kun toivoin jo kevään tulleen, ni eikös se lumi maahan taas satanut. Ihan kevyesti ketuttaa kun koko talveen ei ole ollut kunnon pakkasia ja lumia niin nyt se sit sataa ja pakastaa koko talven eestä. MISSÄ KEVÄT?? Ketä muuta inhottaa tää takatalvi?
     Jotain hyvää tästä takatalvesta kuitenkin on, koirat eivät ole kuraisia kun pääsevät ulos remuamaan. Lisäksi ulkona on niin kirkasta että joutuu aurinkolaseja käyttämään eikä illalla ole kovin pimeää.
     Käytiin Katariinan kanssa kuvaamassa linnoituksen valleilla koiria ilta-auringonlaskussa. Tahvoa taisi jännittää pieni Helmi-koira enemmän kuin Helmiä Tahvo. Kylmäkin tuli melko äkkiä.



Helmi
Aku pääsi juoksemaan vallin rinnettä ylös ja alas.




     Treeneissä meillä on menny aika hyvin nyt lähiaikoina. Kynsi on kokonaan parantunut eikä se enää koiraa vaivaa treeenatessa. Tahvo on saanut uuden vaihteen agilityssa. Enää se ei kyttää miuta että missä mennään vaan se irtoaa hyvin ja seuraa ohjauksia. Pieni tauko teki ihmeitä :) Saadaan myös agilityhallin avain joten nyt päästään omatoimisestikin treenailemaan ja saattaa jopa tulla enemmän treenivideoita ja kuvia.


4 kommenttia:

  1. Mäki kysyn kyllä että MISSÄ KEVÄT? :D Mutta ihana tuo bannerisi ja hurjan kauniita kuvia muutenkin <3 Tykkäilen myös tästä aurinkoisesta ulkoasusta :)


    ❤: Lotta / My Happybubble

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivotaan että kevät tulee pian. Kiitos kommentista. :)

      Poista
  2. Ihanan ilmeikkäitä koiria! Heistä saa hirmusen hyviä kuvia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, kiitos. :) välillä täytyy vähän namia näyttää. :)

      Poista