maanantai 11. maaliskuuta 2013

Pitkästä aikaa

     Pitkästä aikaa taas kirjottelen. Nyt olis tarkotus taas alkaa kirjottaa ihan säännöllisesti kun koulu vähän helpottaa ja pian loppuu kokonaan :)
     Tahvossa ei nyt ole paljon muutosta tapahtunu. Edelleen haukkuu kaikkia ääniä sisällä. Se alkaa jo pikkuhiljaa ärsyttää, varsinkin jos yöllä rupee haukkumaan. Edelleen pääsee myös pieniä ilopissejä, mut ne on onneks saatu vähenemään rutkasti. Nyt ollaan tehty töitä tuon ihmisten näykkimisen kanssa. Yks päivä Tahvo oli hypänny mein aidan yli ja tiellä oli kävelly kaks tyttöö ni Tahvo oli näykänny toista kannikasta. Luulen, että Tahvoa oli ns. yllytetty hyppäämään aidan yli. Sit sen intoa vielä lisäs se kun tytöt oli kiljunu, nostanu kädet ylös ja lähteny karkuun juosten. No mitäpä muutakaan paimenkoira tekee ko yrittää pysäyttää haluamansa kohteen näykkimällä. Tätä oli sit tytöt tosi kovasti säikähtäny, mut myöhemmin kun soittelin tyttöjen äidille ni ei ollu kuulemma tullu kun mustelma. Mut tälläsiä ei saa tulla lisää ja sen takia tuo koira onkii nyt tosi kovassa kurissa.
     Huomenna alkaa taas koirakoulu, Ihanaa!! Oon nii pitkää jo oottanu että pääsis taas ohjattuun toimintaan. Saa nähä mitä siellä opitaan, on nimittäin rally-toko kurssi. Oon miettiny et Tahvolle vois alkaa opettaa kaikkia mahdollisia temppuja. SAA EHDOTTAA!! :) Nyt toi ei osaa muuta kuin istu, maahan, tassu ja kökötä -käskyt.
     Eilen olin koirien kanssa starkin pihalla olleissa mätsäreissä. Alunperin oli tarkotus osallistua Akun kanssa mut sit olinkii vaa koirien kanssa kehien tuntumassa. Se oli Tahvolle treeniä, kun on nii epävarma jos on paljon koiria ja ihmisiä. No sehän yllätti miut positiivisesti, ei rähissy eikä stressannu muista. Päinvastoin, se veti muitten koirien luokse, yritti leikkiä ja meni jopa ihmisten jalkoihin kiehnäämään rapsutuksien toivossa. :) Tästä vain parempaan päin.

Lopuksi vielä muutamia aurinkoisia kuvia tältä talvelta:



Mitä olette mieltä Akun rakenteesta?




Tahvoa opetin hyppimään esteitä



Entä, mitä olette mieltä Tahvon rakenteesta? (tää nyt ei oo mikään virallinen seisontakuva)


Pitää tääkii nyt tänne laittaa. x) Käytiin Tahvon kanssa Lappeenrannan Rahulan rehussa kun siellä oli Nutrolta valokuvaaja.

2 kommenttia:

  1. Hyvän nimen oot kieltämättä blogille keksinyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :)Kyllä sitä pitkään mietinkin, mutta itsekin olen lopputulokseen tyytyväinen :)

      Poista