lauantai 8. helmikuuta 2014

Uuden harrastuksen jäljillä

Nyt on ensimmäistä kertaa kokeiltu uutta lajia koiran kanssa, nimittäin koirahiihtoa. Sunnuntaina käytiin kahden kaverin kanssa hiihtelemässä Saimaan jäällä koirien kanssa. Aamulla lähdettiin jo hyvissä ajoin ennen 11. Suunnitelmissa oli mennä laavulle hiihtäen paistamaan makkaraa. Etsittiin kartalta sopivan kaukana oleva laavupaikka ja sen jälkeen vaan nokka kohti laavua.
     Aku pääsi tällä kertaa mukaan ilman Tahvoa. Akulle laitoin päälle tossut ja vetovaljaat. Herra oli onnensa kukkuloilla kun pääsi kavereiden (Helmin ja Marleyn) kanssa rallittamaan jäälle. Herra tykkäs myös vetää vaikkakaan ei sillä kunnon lihaksia vetoon ole.
     Sellaset pari tuntia hiihdettiin laavulle kartan ohjeiden mukaan. Alettiin kuitenkin ihmetellä kun ei siellä mitään laavua näkynyt. Selvisikin että oltiin menty puol kilsaa ohi laavusta. Ei muuta kun takasinpäin ja siellähän se laavu töröttikin. Takka tulille ja makkarat paistumaan. :))
     Räpsittiin vähän kuvia ennen kuin lähdettiin takaisin päin hiihtelemään. Aku ja Marley sai koittaa kimppavetoa. Onneks Marley jakso vetää niin hyvin että Akulla oli kevyempi taakka. Koirilla oli ainankin hauskaa :) Takasinpäin meno oli hyvin rauhallinen ainankin Akun osalta. Herra ei meinannut jaksaa enää kotia kävellä. Sitä piti vähän hoputtaa ettei jäänyt suksien alle. Koko päivä reissussa kyllä meni mut oli se sen arvoista. Uudestaan otetaan kunhan keretään :)

Marley ja Aku

Marley niin hienona :)



2 kommenttia:

  1. Valjaat turhan isot vetoon kultaisellenoutajalle. Vääränkokoiset valjaat voivat aiheuttaa vahinkoa, etenkin nuo M&M:n tmv. halppisvaljaat. Jos ajattelit jatkaa lajia, sovituta kunnon valjaat koirallesi asiansa osaavalla myyjällä :)

    VastaaPoista
  2. Totta! mut eipä oo nyt mitään suurempia haaveissa ni nuo menee kyllä aivan hyvin! :)

    VastaaPoista