lauantai 4. heinäkuuta 2015

Hurtat vapaalla

Ihan parasta kesässä on kun pääsee koirien kanssa samoilemaan metsään ja vielä parhaassa seurassa. Työelämän vastapainoksi kunnon eräily metsikössä hyvässä kesäisessä säässä rauhoittaa kummasti mieltä. Ei ole pelkoa että toinen koirakko tulee vastaan tai ei tarvitse menettää hermojaan sadannetta kertaa hihnan päässä petävään koiraan. Ja mikä parasta, koirat saavat kuluttaa energiaansa parhaalla mahdollisella tavalla, juoksemalla vapaana, riehuen keskenään ja haistellen uusia hajuja. Ja kyllä, minä pidän koirat metsässä vapaana, vaikka sitten lain rikkomisen uhalla.
 


Tosiaan käytiin Lindan ja Katariinan kanssa Joutsenon metsissä ulkoiluttamassa koiria. Mukana oli Akun, Tahvon ja Tinin lisäksi Marley, Helmi ja Wii. Taas sai suunnitella ja pähkäillä kuinka saadaan neljä isoa ja kaksi pientä koiraa sovitettua kolmen ihmisen kanssa pieneen tilaihme Fiat Puntoon. Jälleen kerran tehtävästä selvittiin ja päästiin ehjin nahoin Joutsenoon. Metsälenkin lomassa koirat pääsivät revittelemään hiekkakuopalle pallon perässä ja tekemään muutamia spurtteja hiekkakuopan rinnettä ylös.
 



Hiekkakuopparellestyksen lomassa tuli räpsittyä pakollinen kaverikuva Akusta, Tahvosta ja Tinistä. Marley ei Tahvon mielestä kuulunut heidän jengiin, joten Marley ei sopinut kimppakuvaan. Helmi ja Wii viilettivät omia menojaan joten niitä ei tohtinut häiritä. Ehkäpä joskus sitten suurempi kaverikuva koirista.




On se Tin sporttinen tyttö <3

Kuvista saa antaa rakentavaa palautetta jos kokee sen mieluisaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti