maanantai 19. lokakuuta 2015

Ihan pimeetä porukkaa?

Syksy tuli, ja niin tuli myös pimeät illat. Tuntuu että aina kun on vapaata töistä tai muista menoista niin on pimeää. Täytyy käydä treeneissä ja lenkillä pimeään aikaan. Kuvien kuvaamisestakaan ei tule pimeässä mitään. Saatikka autolla ajamisesta pimeään aikaan pimeällä tiellä, mustiin pukeutuneiden lenkkeilijöiden seassa. Ei hyvä yhdistelmä! Onneksi nyt on hyvä syy sytyttää kynttilöitä luomaan tunnelmaa pimeisiin iltoihin.
_MG_8585_
Meillä on onneksi varauduttu pimeisiin lenkkeihin heijastintuotteilla (lue: koirilla on heijastimina). Miten se onkin niin vaikea ripustaa muutama heijastin roikkumaan omaan takkiin tai vetäistä heijastinliivi itsellekin päälle. Koirille kyllä löytyy heijastinliivit ja -pannat sun muut rensselit, mutta entäs itselle, ei mitään! Olen enemmän niitä koirille-kaikki-itselle-ei-mitään -ihmisiä. Eipä siitä kovin paljon ole iloa jos koirat säästyy auto-onnettomuudesta heijastimien ansiosta, mutta auto ajaa ulkoiluttajan päälle. Totta puhuen, olen tekemässä itselleni heijastinpipoa, joten ehkä siitä tulee ensimmäinen jokaisella lenkillä mukana oleva heijastin.
_MG_2332_
Koirilta löytyy peruslenkkivarustuksesta valjaat ja pannat joissa on valmiiksi joitakin heijastimia sekä heijastinliivit. Molempien koirien liivien heijastavuus on luultavasti ajan saatossa kulunut, ja nyt olisi aika ostaa uudet liivit. Olen tykästynyt Hurtan heijastinliiveihin, mutta Rukan vastaavat on todella herkullisen väriset. Ostoslistalla on myös viime syksyn villitys Orbiloc-vilkku. Sillä on vain niin suolainen hinta, että kirpaisee hankkia sellaiset kahdelle koiralle. Jospa vilkut tarttuisi jostain tarjouksesta matkaan. Se ainakin kiinnittäisi autoilijoihin huomiota!
_MG_9479_
_MG_9453Nyt kun joulu lähestyy jatkuvasti, olen taas innostunut kaikista valopannoista, vilkuista ja muista vastaavista tuotteista, joilla saisi kunnon joulukuusiefektin aikaan. Muutamia kaulapantaan ripustettavia tuikkuja meiltä löytyy, mutta voitte vaan arvata näkyykö ne esim. Akun kaulasta, jolla kasvaa valtavat rintakarvat. Tein viime vuonna lidlin ledheijastinnauhasta koirille valopannat. Ne on ihan kivat, mutta nekin on jäänyt kaapin perälle odottamaan käyttöä. Innostuksen myötä ne voisi ottaa käyttöön asti. Myös kaikki valopannat ja muut valotuotteet puhuttelee minua jokaisella kauppareissulla. On ne vaan niin houkuttelevia.


Minkälainen heijastimien käyttäjä sinä olet? Tuleeko koira varustettua paremmin heijastimilla kuin itse?

1 kommentti:

  1. Mä oon sellanen että varustan koiran ehkä vähän överistikin heijastimilla, kun taas itselläni on pari vaivaista heijastinta jos ees niitäkään. Dinalla on aina lenkillä kaikenmaailmaan heijastinvaljaat ja -liivit ja vilkut ja heijastinhihnat, kun taas itselläni on vetskarissa sellanen pikkuvalo ja joskus lätkäsen käsiin pari heijastinta :D

    VastaaPoista