keskiviikko 28. lokakuuta 2015

Lemmikkimessut + Arvonta

http://www.lemmikkimessut.com/
 
Vajaan kahden viikon päästä 7.-8.11 on taas aika suunnata Helsingin messukeskukseen lemmikkimessuille. Lemmikkimessut järjestetään tänä vuonna kymmenennen kerran, eli jonkin sortin juhlavuosi on kyseessä. Edellisvuosien tapaan messut järjestetään meidän viikonlopussa ja ovat osa ELMA Helsingin Maaseutumessut-, Metsä-, Kädentaito-, OutletExpo- ja Lemmikkimessut -tapahtumakokonaisuutta. Lemmikkimessut ovat auki lauantaina 10-18 ja sunnuntaina 10-17.
Messuilta löytyy varmasti jokaiselle eläinystävälle mieluista nähtävää ja kuultavaa. Lemmikkimessuilta löytyy lemmikkilava (linkki), jossa eri lemmikkiyhdistykset ja ammattihenkilöt pitävät lyhyitä tietoiskuja pitkin viikonloppua. Siellä voit tutustua esimerkiksi Etsijäkoiraliittoon ja pääset kuulemaan kuinka syöpäkoirajärjestö ja syöpähajukoirat auttavat syövän löytymisessä. Royal Canin areenalla (linkki) pääset mm. tutustumaan uusiin Hurtan tuotteisiin muotinäytöksen voimin ja saatat saada uusia harrastusideoita lemmikkisi kanssa lajiesittelyjen kautta.
Myös messuosastoilla tapahtuu. Kaneille, kissoille, koirille ja rotille on järjestetty messualueelle omat näyttelyt, joissa pääset tutustumaan eri ikäisiin ja rotuisiin lemmikkeihin ja pääset esittämään harrastajille mahdollisesti mieltäsi askarruttavia kysymyksiä. Suomen estekanit järjestävät myös estekaneille oman estehyppykisan. Ulkomuototuomarit ry järjestää kaikkien rotujen Eukanuba pentunäyttelyn koirille. Mukana on usean rodun pentuedustus, joten pentukuumeesta kärsivien kannattaa harkita pentunäyttelyosastolle menemistä. Messualueella on myös monia erirotuisia koiria, joihin pääsee tutustumaan kiertelemällä messualueella.  Minut löytää pentunäyttelystä molempina päivinä dalmatiankoirakehän laidalta pentulauman piirittämänä.
Jottei messuilla kiertäminen menisi pelkkien näyttelyiden, luentojen ja lemmikkien ihailuksi, on messuilla myös monia tuttuja ja vähän tuntemattomampiakin näytteilleasettajia. Tuoteryhminä lemmikit, lemmikkieläintarvikkeet, lemmikkien ruoat ja palvelut, lemmikkiaiheiset sisustustarvikkeet, harrastusvälineet. Mukana on myös useita yhdistyksiä joihin pääset tutustumaan messualueella kierrellessäsi. Kannattaa varata rahaa mukaan, sen verran mielenkiintoisia ständejä on paikanpäällä ja varmasti mielenkiintoisia tuotteita myynnissä.
Kaikki kuvat: messukeskus
Nyt jos mielenkiintosi heräsi tai jos olet jo menossa messuille ja haluaisit voittaa ilmaisen sisäänpääsyn niin nyt siihen on mahdollisuus. Arvonnassa on kaksi lippua, jotka arvotaan samalle henkilölle 4.11 klo 18 eli tasan viikon päästä. Liput varataan nimelläsi joten jätä kommentteihin nimesi (etu- ja sukunimi) sekä sähköpostiosoite, josta tavoitan loppujen voittajan. Jos et halua nimeäsi kokonaisuudessaan julkaista täällä niin jätä kommentteihin sähköpostiosoitteesi ja laita minulle nimesi sähkäpostilla osoitteeseen koirakkaat @ gmail.com (Poista välit!) Lippujen voittajaan ollaan yhteyksissä arvonnan jälkeen sähköpostitse ja annan sen jälkeen lisäohjeita lippujen lunastamiseen.
 
EDIT// Liput on arvottu ja onnekkaalle voittajalle on laitettu sähköpostia. Onnea voittaneelle :)

10 kommenttia:

  1. Tiia Posio
    tiia.posio@gmail.com

    VastaaPoista
  2. Kirsi Rantanen
    mustavalkoista@hotmail.com

    VastaaPoista
  3. Paula Markkula
    paula.markkula@gmail.com

    VastaaPoista
  4. Saara Ruuskanen
    saara.ruuskanen@gmail.com

    VastaaPoista
  5. Sara Ehari
    sara.ehari@gmail.com

    VastaaPoista
  6. Voi, mä oon tässä kärkkyny syytä lähteä ajamaan Jyväskylästä Helsinkiin messuille. Ilmaiset liput ois aika hyvä syy! :D

    Henna Ojala
    henna-o@hotmail.com

    VastaaPoista
  7. Selina Kahkonen

    Selina.kahkonen@gmail.com

    VastaaPoista
  8. Suvi Vikholm
    suvi.vikholm(a)luukku.com

    VastaaPoista
  9. Jasmine Pimiä
    Primo.love@jippii.fi

    VastaaPoista