torstai 8. lokakuuta 2015

Libster Award-haaste

Meidän on jälleen haastettu blogihaasteella enkä tälläkään kertaa voinut jättää vastaamatta. Haasteen lähetti Karariinalta Pinserimäistä -blogista. Tämä haaste on kiertänyt jo lähes jokaisessa koirablogissa joten säännöt ovat varmasti tutut, eli 11 kysymystä ja 11 vastausta. Ja koska tämä on niin monessa blogissa jo pyörinyt niin jokainen saa vastata kysymyksiin jos niin haluaa.
_MG_1578_

1. Ovatko koiranäyttelyt huono vai hyvä juttu?

Itse olen sen verran vähän kiertänyt näyttelyissä ja tutustunut aiheeseen etten ole ehtinyt kehittää mielipiteitä suuntaan enkä toiseen. Nyt näin äkkiä ajateltuna koiranäyttelyistä löytyy ne hyvät ja huonot puolensa.

2. Lyhyt vs pitkäkasvainen koira, miksi?

Henkilökohtaisesti molemmat muunnokset käyvät. Mielelläni hoidan pitkäkarvaisen koiran turkkia, mutta jos koira omaa lyhyen turkin niin sekin passaa. Mutta jos talouden muilta henkilöiltä kysytään niin ehdottomasti lyhytkarvainen koira karvamäärän minimoimiseksi (Niinhän ne luulee).

3. Onko sinulla tavoitteita/haaveita koirasi kanssa?

Kyllä, Tahvon kanssa olisi kiva päästä kisaamaan rally-tokossa. Tinin kanssa haaveena on kehittyä agilityssa niin ohaajana kuin koirakkonakin. Kliseisesti myös koirien mahdollisimman terve elämä on tavoittelemisen arvoista.
_MG_8995_

4. Minkälaisista koirablogi postauksista et pidä?

Tavallisesta arjesta kertovista postauksista, esim. "käytiin tänään lenkillä ja ei tehty muuta" ja postauksista joissa ei ole ideaa vaan ne on kirjoitettu vain kirjoittamisen pakosta. Myös kuvattomat postaukset eivät houkuttele lukemaan.

5. Mitä koiriin liittyvää ostit viimeisimpänä?

Lihaa pohjattomille vatsoille ja Tahvolle BOT:n verkkoloimen tarjouksesta.

6. Mitä mieltä olet bordercollieiden agilitysuotiosta?

Ei kyseinen rotu ole turhaan yksi suosituimmista koirista agilitykentillä. Koira on rotuna ansainnut paikkansa agilityssa. Sitä en kuitenkaan ymmärrä tai hyväksy että bc hankitaan ensimmäiseksi agilitykoiraksi tavoitteena heti arvokisapaikka Suomessa ja maailmalla. Ihan minkä vain koiran kanssa voi menestyä lähes lajissa kuin lajissa, jos vain näkee riittävästi vaivaa tavoitteen eteen.

7. Minkälaisella kalustolla kuvaat?

Canon eos 500D, Sigma 50-200mm F4-5.6 DC OS HSM

8. Minkälaisia/minkälainen koirasi ovat/on luonteeltaan?

Aku: Lempeä jättiläinen, joka tulee kaikkien kanssa toimeen. Ehkä jopa hieman antautuva ja tossu. Tahvo: Ennakkoluuluonen ja arka, mutta tutustuessaan hyvin ystävällinen ja leikkisä.

9. Miten paljon lenkkeilet koirasi kanssa päivittäin?

Hihnalenkkejä tehdään koirien kanssa melko vähän. Sen sijaan vapaana oleskelua pihalla ja metsässä on senkin edestä, sekä erilaisia treenejä.

10. Oletko koskaan halunnut ammatiksesi jotain eläimiin liittyvää?

Kyllä, ja haluan edelleen.

11. Oletko ennemmin isojen koirien ihminen vai pienien?

Isojen, en vois kuvitellakaan omistavani pientä koiraa. Mutta en voi sanoa ettenkö koskaan sellaista ottaisi. Aika näyttää.
_MG_1548_

Kysymyksen muille:

1. Mitä koirarotua et ottaisi itsellesi?
2. Mitä mieltä olet ulkomaalaisista adoptiokoirista?
3. Miksi aloitit bloggaamisen?
4. Miten järjestät lemmikkiesi hoidon, jos lähdet lomalle?
5. Koira harrastuksen mukaan vai harrastus koiran mukaan?
6. Suunnitteletko treenisi etukäteen?
7. Ostatko lemmikillesi merkkituotteita vai hyödynnätkö markettien halpoja lemmikkituotteita? Miksi?
8. Mitä olet mieltä blogien yhteistyöstä eri tahojen kanssa?
9. Mitä olet mieltä koirien vaatettamisesta?
10. Mikä ärsyttää muissa koiraihmisissä?
11. Lempi vuodenaikasi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti