perjantai 20. marraskuuta 2015

Dobomaanantai

IMG_1090 IMG_1077
Kävin Tahvon kanssa pitkästä aikaa doboilemassa kun siihen tarjoutui mahdollisuus. Edellisestä kerrasta on jo puoli vuotta ja ajattelin että Tahvo vieroksuu dobopalloa, kuten ensimmäisellä kerralla, mutta toisin kävi. Ensi alkuun poikaa jännitti vähän, tai oikeastaan tosi paljon mikä näky vetäytymisenä omiin oloihin. Ilmeisesti Tahvoa jännitti vieraat koirat ja vähän vieraampi ympäristö. Ärinöitä ja purinoita ei kuitenkaan syntynyt, vaan Tahvo enemmänkin vetäytyi omaan kuoreensa. Ei edes lihapullat aktivoineet koiraa. Alkulämpän jälkeen Tahvo kuitenkin rentoutui ja riemu repesi, kun se pääsi temppuilemaan pallon päälle. Lopputunti menikin jo paljon paremmin ilman jännityksiä. Saatiin taas paljon uusia harjoitteita kotona tehtäväksi. Ehkä pitää joululahjaksi toivoa dobopalloa.

Alkulämpäksi tehtiin erilaisia pyörimisiä ja kiertoja lörpän ja pallon avulla. Palloharjotteissa keskityttin ensin rentoon pallo-oleskeluun ja sen jälkeen lisättiin ensin asennon muutoksia ja vähitellen tassun antoa ensin istuen ja sen jälkeen seisten.  Pallolla seisominen osottautui Tahvon kohdalla haastavaksi joten jätettiin se tassun anto suosiolla pois. Loppuverkkana oli venyttäviä temppuja.

(suurin osa ohjaajan tekemistä harjoituksista on leikattu videolta pois)

IMG_1075
Ja hei muuten, jättäkäähän mielipide joulukalenterin toteutuksesta sivupalkiin. Jos sinulla on mielessä jotain toivepostauksia kalenteria ajatellen niin niitäkin saa esittää.

2 kommenttia:

  1. Vitsi mäkin haluun doboilemaan koiran kaa! Tutustumiskerralle varmaan joskus meen mut kurssit on niin kalliita :|

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on niin totta, hirveen hintaset peruskurssit :| Harmi sinäänsä, koska tässä olis taas yks harrastus mitä vois lonkkavikasen kanssa harrastaa, mutta ei tosiaan ole mahdollisuutta maksaa ohjatuista tunneista kuin mitä niistä pyydetään. Ehkä täytyy opiskella itsenäisesti.

      Poista