lauantai 11. tammikuuta 2014

Talven merkkejä

     Jippiii, saatiinhan se talvi tännekin. Tai ainankin pakkasta on nyt luvattu 5-15 astetta joka päivälle. JEE!! :) Koiratkin tykkää kun saavat taas temuta oikein kunnolla tuolla pihalla. Ei oo oikeen tehny mieli laskee niitä pihalle riehumaan ja peuhaamaan maahan, ku on ollu niin mutanen koko piha.
     Manantainan oli kiitorekulla agilitytreenit jotka meni aika huonosti. Oli ollu parin viikon tauko ja koiralla oli virtaa ihan liian paljon.Torstaina oli sitten toiset agilitytreenit Laulla, eli meidän uudessa ryhmässä. Siellä koira oli jo tosi nätisti. Oli hiljaa vaikka muut haukku ja käyttäyty myytenkin kunnolla. Ohjaja oli mukava ja muutkin ryhmäläiset oli tosi mukavia. :) Ekan tunnin kunniaks oli suunniteltu radan pätkä minkä avulla kouluttaja arvioi meidän osaamista. Hyvin meni ja koirakin oli tekemisessä mukana. Videoita ja kuvia tulee kunhan kaverilta ne saan :)
     Tänää yritin ottaa Tahvon kaa vähän tokoa. Muistuteltiin mieleen taas seuraamista ja paikkamakuuta. Hyvin meni sit kun jakso koira keskittyä. Sen jälkee pääs molemmat koirat riehumaan pihalle.


  







2 kommenttia:

  1. Vooi, ihanan suloisia karvakamuja <3 Paistaa niin ilo tosta ekasta kuvasta :)


    ❤: http://kehvelijehnakas.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllähän noi kovasti tykkäävät tuolla remuta kun on pakkasta ja lunta :)

      Poista