keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Postilaatikossa ylläri

     Voitin Helmin blogissa arvonnan jouluaattona. Olin ihan kokonaan unohtanu että tässä joku päivä pitäisi tulla arvonnan tiimoilta PetNetstorelta paketti. No eilen se sitten tuli. Jännityksellä avasin paketin, koska en muistanut mitä siellä pitäisi olla. Paketista paljastui viisi pussia erilaisia Hau Hau Championin lihaherkkuja:

     Kanafilee-banaani: Kaliumia lihaksille

 

Kanafilee-porkkana: A-vitamiinia ja kuita

 

     Kanafilee-pinaatti: Rautaa lihaksille

 

Kanafilee-kiivi: C-vitamiinia vastustuskykyyn

     Kana-riisipalat: Energiaa ja makua


     En ookkaan enne tälläsiä tuotteita kokeillu koirille. Kiva päästä kokeilemaan jotakin uutta. Normaalisti oon vaan koirille syöttäny Hau Hau Championin kanafileetä. Akun herkkua taitaa olla tuo kanafilee-banaani, koska Aku on hulluna banaaneihin. Vaikka koira nukkuisi kaukana keittiöstä niin se kuulee kun banaanin irroittaa tertusta ja aukaisee. Sillo on koira heti paikalla oottamassa osaansa. Tahvo saatta olla aluksi nirso näille uusille herkuille mutta eiköhän sieltä Tahvonkin mieleinen herkku löydy.

    Ootteko työ syöttäny teidän koirille näitä tuotteita? Mitä ovat koirat tykänneet? Vai ovatko tykänneet?

3 kommenttia:

  1. Meillä ei ole (vielä) syöty noita "hedelmäherkkuja", mutta pakko ostaa lähiaikoina, kun näyttää niin hyviltä ja terveellisiltä! Meillä on maistunut tosi hyvin mm. HHC:n ankkapalat ja kanakierretikut, niitä käytetään lähes aina treeneissä :) Kiva blogi sulla ja ihanat koiruudet!
    ps. kannattaa ottaa salasanavahvistus pois, aika vaikea meinaa kommentoida muuten :)

    http://anjassblogg.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Kannattaa kokeilla näitä herkkuja. Meillä oli jääny yks pussi koirien ulottuville niin hyvin oli maistunu. :D
      Ja kiitos vinkistä, pitääkin ottaa salasanavahvistus pois :)

      Poista
  2. Hieno blogi! Meidän labbisneiti ei tuollaisia herkkuja ole saanut maistaa! Se vetelee ihan perusruokaa. Tuttavan koira kyllä noita tavallisia kanafileitä syö. :)

    http://nuuskutus.blogspot.fi/

    VastaaPoista