keskiviikko 22. tammikuuta 2014

Treeniä

Nyt ihan näin aluksi, joo en ole vielä ehtinyt blogia päivittelemään uuteen uskoon. Materiaalia on jo koneella muokkailtu ja suunniteltu mutta blogiin asti ne eivät ole vielä kerenneet. Koulu vie nyt niin suuren osan ajasta taas.

Agilitya meillä on Tahvon kanssa nyt ollu teoriassa kaksi kertaa viikossa. Pakkanen on kuitenkin vähän verottanut meidän treenejä. Onhan se kiva että talvi tuli mutta onko sitä kuitenkaan pakko liiotella -17 asteen pakkasilla :D Saas nähä onko treenejä huomennakaan. Katariina on käynyt pari kertaa kuvaamassa meidän treenejä. 


Tuossa nyt mein LAU:n treenien ensimmäinen rata ensimmäistä kertaa uudessa paikassa. Molemmat hieman jäässä... (toista videoa en saa millään ladattua!! Mikä mättää??)

Katariina kävi Helmin kanssa mein pihalla yks päivä vähän leikittämässä koira. Otin myös pienen pätkän tokoa häiriössä. Näytti omalla pihalla ainankin onnistuvan vaikka oli vieras koira vieressä. Videokin tuli otettua mutta en sitä millään saa tänne ladattua!! :S

© Katariina
© Katariina
© Katariina

© Katariina

© Katariina

© Katariina

Perjantaina koirat taas keksi että on viikonloppu ja nyt voi sairastua. Tällä kertaa oli Aku ihan sekasin. Koira oli juonut kaksi kipollsta vettä koulupäiväni aikana. Kun tulin kotiin, päästin koirat tavalliseen tapaan ulos. Aku tuli sisälle ja meni samantien juomaan. Parin tunnin päästä Aku tuli taas tökkimään ja kinuamaan ulos. No en laskenut koska oletin sen olevan taas vaan huomion kerjäämistä. Ukkopas päätti pissiä lattialle isot läjät. Päästin samantin ulos ja teki sielä toiset pissat. Aku ei ole pissinyt sisälle kertaakaan kun on ollut meillä, eli n. Sisälle tultaessa kävi taas juomassa. Tunnin päästä kinusi taas ulos mutta en ehtinyt ovelle asti kun koira taas pissi lattialle. Miulle tuli jo tästä paniikki, että mitäs hittoa tämä koira on syönyt kun on näin outo. Monen puhelun jälkeen ja kämpän tutkimisen jälkeen löysin syödyn lihaliemipaketin. Aku oli siis syönyt 16 palasta lihaliemikuutioita. Ei ihmekkään että pissi, joi ja oli outo. Sisko oli korjannyt myös oksennukset matolta mutta oli unohtanut siitä minulle mainita. Onneksi tilanne rauhottui yöksi ja ei tarvinnut laskea kuin kerran koira pihalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti