keskiviikko 9. syyskuuta 2015

Home Made Studio

_MG_1067_
Kuvausinspiraation saattelemana päätin toteuttaa pitkäaikaisen haaveeni ja ottaa koirista kotitekoisia studiokuvia. Ei se ihan niin helppoa ollutkaan kuin olin ajatellut. Ensin piti löytää sopiva oviaukko missä kuvata ja sitten saada huone taustalle riittävän pimeäksi. Tällä kertaa hyödynnettiin vain luonnon valoa, mutta joskus kyllä pitää kokeilla ulkoisen salamankin kanssa. Tahvon kuvaaminen oli todella hankalaa jo sen takia ettei koira tahtonut olla kuvattavana. Aku puolestaan poseerasi kuin vanha tekijä ja muistikortti täyttyikin Akun kuvista. Nyt täytyy hieman opiskella aihetta ja sitten uusia kuvia kehiin.
_MG_1038_
_MG_1037_
_MG_1002_
tuplakuva

_MG_1030_

5 kommenttia:

  1. Laitoitko siis kankaan oven kohdalle vai miten teit? Itteä kiinnostas tuommone kotona kuvailu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kangas on oviaukon sisäpuolella noin metrin päässä. Koira on oviaukossa siten, että mahdollisimman paljon valoa (miun tapauksessa auringonvaloa) kohdistuu koiraan ja tausta jää tummaksi. Toki kuvaus onnistuu myös ilman tummaa kangasta esim. illalla. Tällöin siun täytyy kuitenkin kohdistaa koiraan jotenkin muuten valo.

      Poista
  2. Nättejä kuvia kyllä! Mua kans kiinnostaa tää aihe :) tähän astiset kuvat on otettu valkoista lakanaa vasten ja muokattu tausta sitten paremmaksi gimpissä. Vie aikaa ja paljon mutta lopputulokseen oon ollut tyytyväinen : )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Vaalean koiran kanssa tumma tausta toimi tosi hyvin, ei tarvinnu paljon muokata taustaa kun se jäi automaattisesti syvänmustaksi. Tahvon kohdalla taas vaalea tausta olis ollu parempi, mutta treenin kanssa noista tummistakin kuvista tulee ihan kivoja :) Mutta se on tosiasia että muokata täytyy lähes aina :D

      Poista