keskiviikko 25. maaliskuuta 2015

Punamustaa yhteistyötä

Postista tuli tänään viesti, että voisin noutaa postipaketin. Totta puhuen, en tienny mitä paketissa olisi, en nimittäin ollut tilannut mitään. Paketti oli FitDogilta Turusta. Mainitsinkin jo aiemmin, että FitDog halusi ryhtyä yhteistyöhön kanssani. Yhteistyön kunniaksi he lähettivät minulle heidän tuotteitaan koirieni käyttöön. Tahvo oli heti innoissaan avaamassa lähetystä, ilmeisesti paketti tuoksui sen mielestä niin hyvälle.

Akulle ja Tahvolle FitDogin tuotteet ei ole entuudestaan tuttuja. Ite oon kaverin kautta tutustunut tuotteisiin, mutta en kuitenkaan oo saanu hankittua tuotteita omille koirille, vaikka joskus olisi ollut tarvetta. Tämä yhteistyö on hyvä tilaisuus korjata asia. Yhteistyön kunniaksi Aku ja Tahvo pääsee tutustumaan tuotteisiin ja testaamaan niitä mm. treeneissä, kisoissa ja kesällä nesteytyksessä. Tinkin pääsee mahdollisesti kokeilemaan tuotteita agilityntreenien ja kisojen ympärillä.

No mitäs meidän koirat sitten pääsee testaamaan? Saatiin paketissa Recovery Potato - perunapohjaista palautusjuomajauhetta ja Energy + Rehydrate - energia- ja nesteytysjuomajauhetta. Jauheiden sekoitukseen saatiin käytännöllinen shakeri. Mahtavaa! Täydellinen starttipaketti. Ja tuo shakeri tulee kovaan käyttöön. Akua kiinnosti pussit valtavasti. Se kanteli pusseja pitkin pihaa kun yritin saada edustuskelpoisia kuvia koirista ja tuotteista. Sai Aku yhteen pussiin reiänkin ja jauhe maistu ihan "raakana". En tosin uskokaan että ahneelta noutajapojalta jää mikään syötäväksi keplaava syömättä. Otan tuotteet nyt heti käyttöön ja toivottavasti saatte jo pian kuulla kokemuksistamme.

Olisin kiinnostunut kuulemaan myös teidän kokemuksia tuotteista. Missä olette käyttäneet energia- ja nesteytysjuomajauhetta? Entä palautusjuomajauhetta?
 

2 kommenttia:

  1. Meidän koirat käyttää noita metätyksen jälkeen:)

    salopellontellu.blogspot.fi

    VastaaPoista