torstai 18. joulukuuta 2014

18. luukku, kaikki loppuu aikanaan

Yleinen muistutus, että tämänkin blogin arvonta, linkkaa blogisi ja kysymyspostaus deadlinet lähenevät kun joulu alkaa kolkutella jo ovella.

HUOMENNA 19.12 loppuu blogien linkkauksien aika joten nyt pitäkää kiirettä. Jaan blogit kahteen kategoriaan ja valitsen niistä mielestäni parhaat ja julkaisen perustelujen kera. Vielä on tämä päivä ja huominen aamu klo 12 saakka aikaa linkata blogeja jos et ole jo mukana. Voit linkata myös kaverisi tai muuten vain hyvän blogin mukaan. Postaukseen pääset tästä, muistathan lukaista pienet kriteerit.

ENSI MAANANTAINA 22.12 on aika julkaista teidän esittämiinne kysymyksiin vastaukset, mutta vielä kaivattaisiin kysymyksiä jotta saadaan kattava postaus aikaan. Sinulla on myös mahdollisuus osallistua arvontaan kysymällä kysymyksiä. Palkintona on 25euron arvoinen lahjakortti valitsemaasi eläinkauppaan. Pääset esittämään meille kysymyksiä täällä.

JOULUAATTONA 24.12 klo 12 loppuu aika osallistua arvontaan. Kuten jo edellä mainitsin, palkintona on 25euron arvoinen lahjakortti jonka paikan saat päättää itse. Tässä mainio mahdollisuus voittaa lahjakortti vaikka juuri joulun jälkeisiin alennusmyynteihin. Sinulla on hyvät mahdollisuudet voittaa, sillä arvontaan on osallistunut suhteellisen vähän ihmisiä. Arvonnan löydät täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti