tiistai 30. joulukuuta 2014

Pukin tuliaiset

Joulusta on jo viikko vierähtänyt ja ehti se pukki meilläkin jouluna vierailla. Suuret oli toiveet jokaisella kun pukille kirjettä kirjotettiin. Koirat oli selvästikin olleet tosi kilttejä koko vuoden, ainankin lahjojen määrän perusteella. Kirje oli selvästikin päätynyt pukille Korvatunturille saakka, sillä lahjat oli todella mieluisia.
"Saanko avata jo, saanhan"


Pukki toi koirille näiden ikisuosikkeja, vinkupalloja. Tahvo kulki loppupäivän pallo suussa sitä vinguttaen. Pitihän se jossakin vaiheessa ottaa siltä pois kun alkoi korvissa soimaan.






Tahvoa muistettiin omalla uudella pedillä kun edellinen lahosi täysin. Koirat sai myös kauan havittelemani kongin aivotyöskentelyksi. Tahvo pääsi ensimmäisenä testaamaan lahjaa ja äkkiä herra saikin maksamakkarat kongista syötyä. Tätä täytyy kokeilla ihan Tahvon eroahdistukseenkin. Tahvo sai vielä myöhäisjoululahjaksi (alennusmyynneistä) Rukan tossut, joita on päästy kokeilemaan vasta muutaman kerran. Hyväksi on kuitenkin todettu ensimmäisen käyttökerran jälkeen.

Molemmat koirat sai lisäksi kunnon isot luut, joita saavat syödä ulkona pitkin talvea.





Minä sain joulun ehdottomasti toivotuimman lahjan, GoPro hero 4 ja siihen koiravaljaat. Näitä olen jo jonkin aikaa toivonut ja nyt pukki kuuli toiveeni. Lisäksi sain keittiökoneita, leivontavälineitä ja kunnon nastakengät (jotka eivät näy kuvassa). Narstakengät käytiin itseasiassa ostamassa jo ennen joulua ja otin ne heti käyttöön. Ei tuolla ulkona muuten pystyssä pysy kun koirat vetää ja lumen alla on jäätä.

Näillä eväillä on hyvä jatkaa kohti uutta vuotta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti