Tahvon lemppari pannari
600g Jauhelihaa (broileri, nauta, nauta-sika, yms.)
3dl Tattarijauhoa/perunajauhoa
n. 3dl Vettä
3 Kananmunaa
2 Porkkanaa
Valkosipulinkynttä
 |
| Tarvittavat ainekset + liha |
 |
| Lisää yksi kokonainen kananmuna ja 2:sta munasta vain keltuaiset jauhelihan sekaan. Muutoin ei tule sitkoa. Itse rikoin myös yhden munan kuoret joukkoon. |
 |
| Raasta halutessasi porkkanat ja lisää seokseen. |
 |
| Voit puristaa joukkoon myös muutaman valkosipulin. |
 |
| Sekoita jauhelihaseos tasaiseksi ja lisää perunajauhot. Sekoita jälleen tasaiseksi. |
 |
| Lisää vettä sen verran että seoksesta tulee löysää. Itse lisäsin vain 2dl vettä koska jauheliha oli hieman normaalia kosteampaa |
 |
| Levitä seos tasaisesti uunipellille ja paista 175 asteessa noin tunti. |
 |
| Tältä pannukakun pitäisi näyttää valmiina. Leikkaa pannari jäähtyneenä sopiviksi annospaloiksi vaikka treeneihin tai vaikka vain makupaloiksi. Pakasta osa pannarista, sillä se pilaantuu hyvin nopeasti. |
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti