tiistai 9. joulukuuta 2014

9. luukku, omatekoiset herkut

Tahvon lemppari pannari

600g      Jauhelihaa (broileri, nauta, nauta-sika, yms.)
3dl         Tattarijauhoa/perunajauhoa
n. 3dl     Vettä
3           Kananmunaa
2           Porkkanaa
             Valkosipulinkynttä

Tarvittavat ainekset + liha

Lisää yksi kokonainen kananmuna ja 2:sta munasta vain keltuaiset jauhelihan sekaan. Muutoin ei tule sitkoa. Itse rikoin myös yhden munan kuoret joukkoon.

Raasta halutessasi porkkanat ja lisää seokseen.

Voit puristaa joukkoon myös muutaman valkosipulin.

Sekoita jauhelihaseos tasaiseksi ja lisää perunajauhot. Sekoita jälleen tasaiseksi.

Lisää vettä sen verran että seoksesta tulee löysää. Itse lisäsin vain 2dl vettä koska jauheliha oli hieman normaalia kosteampaa

Levitä seos tasaisesti uunipellille ja paista 175 asteessa noin tunti.

Tältä pannukakun pitäisi näyttää valmiina. Leikkaa pannari jäähtyneenä sopiviksi annospaloiksi vaikka treeneihin tai vaikka vain makupaloiksi. Pakasta osa pannarista, sillä se pilaantuu hyvin nopeasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti