keskiviikko 3. joulukuuta 2014

3. luukku, jäljestystreeni

Tahvon ontumisen ja lonkkakuvien jälkeen ollaan pidetty hieman hiljaiseloa treenirintamalla.Ei ole oikein mikään harrastus napannut ja takaraivossa kytee pelko että uusi harrastus rikkoisi koiran kokonaan. Olen netistä selaillut mahdollisia harrastuksia mutta kaikista vähänkään mielenkiintoisista löytyy hyppimistä tavalla tai toisella.

 Kaverini käytti koiransa lonkkakuvissa pian Tahvon lonkkatulosten jälkeen. Kaverini kertoi minulle että menee vain tarkistuttamaan koiransa lonkat kaiken varalta, koska Tahvollakaan lonkat eivät olleet oireilleet mitenkään. Kaverin kanssa siinä sitten pohdittiin että hänen koirallaan on varmasti puhtaat lonkat koska niin kepeästi hyppii esteitä eikä minkään näköisiä oireita ole ollut. Toisin kuitenkin kävi, ja tällekin koiralle lausuttiin agilityn lopettavat lonkat.

Yhdessä tuumin päätettiin kaverin kanssa että aletaan treenata koirien kanssa jäljestystä, siinä ei ainankaan pitäisi lonkat rasittua. Niimpä myö suunnattiin koirien kanssa marraskuisena pakkasaamuna kunnon metsään. Koirat pääsi rallittamaan metsässä ilman pelkoa että jäävät auton alle.

Tahvon kanssa ei olla otettu jälkitreeniä kuin kerran aikaisemmin enkä osannut odottaa mitä tuleman pitää. Tässä lopputulokset. Aku säestää kauniisti taustalla molemmissa Tahvon videoissa.

             

             

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti