lauantai 12. joulukuuta 2015

12. luukku, viimeisiä viedään

Jouluotsikko Näitä liebster award -haasteita on sadellut tähänkin blogiin useampia ja nämä ovat nyt viimeiset vastaukset. Ensimmäisen haasteen lähetti Vilma Pure Jenkki -blogista. Toisen haasteen lähetti Linda TassuMaailma -blogista. Kiitos kysymyksistä. Kysymykset ovat sen verran samankaltaisia kuin aiemminkin joten vastaan nyt parhaimpiin. En haasta ketään, mutta jos joku haluaa niin saa vastata näihin samoihin kysymyksiin.


1. Mikä on ollut paras muistosi menneeltä vuodelta?

Tutustuminen Tiniin ja hänen omistajaansa. Sitä kautta agilityn jatkaminen sekä tutustuminen näyttelyelämään ja koirien esittämiseen näyttelyissä.


2. Mistä vuodenajasta pidät eniten ja miksi?

Ruska-ajan syksy ja pakkastalvi ovat parhaita vuodenaikoja.


3. Miksi valitsit juuri sen koiran, joka sinulla on nyt?

Aku valittiin koska kyseessä oli ensimmäinen koira ja kultaiset noutajat ovat pääsääntöisesti helppoja ensikoiria. Aku oli myös "sisään ajettu" 2,5v uros jolle oli opetettu peruskäskyt. Tahvo tuli harrastuskoiraksi agiin ja tokoon.


4. Jos saisit muuttaa yhden asian koirassasi mitä muuttaisit?

Aku: jatkuva karvan vaihtuminen. Tahvo: epävarmuus vieraita ja uusia ihmisiä ja asioita kohtaan.


5. Voisitko antaa lapsellesi edesmenneen koirasi nimen?

En. Ensinnäkin todennäköisesti koirieni nimet (ne mitkä saan itse päättää) tulevat olemaan ei-ihmisten-nimiä, joten ne tuskin sopisivat lapselle nimeksi. Toiseksi olisi hyvin omituista kutsua lasta edesmenneen koiran nimellä. Tulen pitämään koirien ja lasten nimet erillään.
 

6. Oletko kiinnostunut valokuvaamisesta sillä tasolla, että aiot oikeasti siihen panostaa?

Kyllä. Koko ajan opettelen uusia kikkoja kuvaamisessa ja kiinnitän entistä enemmän huomiota kuvien muokkaamiseen. Tosin tällä hetkellä muokkaaminen on vielä opiskelu asteella.

7. Millaiset suunnitelmat tulevaisuutta ajatellen? (muutto, tavoitteet, opiskelu, työ jne)

Ensimmäiseksi pääsy opiskelemaan Helsingin eläinlääketieteelliseen ja sen myötä muutto Helsinkiin. Sitä ennen luen pääsykokeisiin ja kerään rahaa muuttoa varten.

8. Mikä koiraharrastus ei kiinnosta ollenkaan?

Koiratanssi. En tiedä miksi, mutta se vaan ei iske minuun.

9. Millainen on sun "unelmakoira"?

Rakenteeltaan tasapainoinen ja liioittelematon. Luonteeltaan avoin, leikkisä ja työskentelyhaluinen, ei liian pehmo. Unelmakoira olisi keskikokoinen tai suuri, lyhyellä karvalla ja hyvällä moottorilla varustettu yksilö. Sukupuolella ei ole väliä.

10. Paimenkoirat vai noutajat, perustele.

Paimen. Molempia rotuhaaroja kokeilleena paimenilla on enemmän minulle annettavaa ja minulla niille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti