maanantai 21. joulukuuta 2015

21. luukku, uudet blogituttavuudet

Jouluotsikko

Tämän joulukalenterin viidennessä luukussa oli bloggaajilla mahdollisuus linkittää omia ja vaikka muiden blogeja. Olin hieman asettanut kriteerejä linkattaviin blogeihin, mutta eipä niillä loppujen lopuksi ole suurempaa väliä. Moni linkatuista blogeista oli ihan uusia tuttavuuksia. Ihanaa, sillä sain uutta luettavaa. Tässä myös pienet esittelyt suosikeistani.

http://pikkumitteli.blogspot.fi/

team Huiskuhäntä


Ensisilmäyksellä miellyttävä blogi pienestä mittelinartusta. Ensimmäisenä kiinnittyi huomio aivan ihanaan banneriin ja neutraaliin, mutta ei tylsään ulkoasuun. Oleelliset sivut löytyivät sivupalkista, mutta olisin toivonut hieman kattavampia esittelyjä niin koirasta kuin bloggaajastakin. Kaiken kaikkiaan ulkoasultaan blogi on miellyttävä ja kutsui lukijaa jäämään blogiin. Blogin aiheet olivat mielenkiintoisia ja hyvin kirjoitettuja. Etenkin aksajutut kiinnostivat ja niiden lomassa oli myös kivasti julkaistu videoita ja kuvia. Blogi on aktiivinen joten kaipaamaani lukemista tästä blogista löytyy.

http://mustavalkeaaenergiaa.blogspot.fi/

Mustavalkeaa energiaa


Bortsuja, agia, tokoa ja hauskoja kuvia, siitä on tämä blogi tehty. Ja sehän passaa minulle. En ollut ennen edes pistäytynyt tässä blogissa, mutta nyt jään kyllä seuraamaan. Blogin ulkoasu on himpun tylsä täysin valkean taustan vuoksi, mutta toisaalta, yleisilme on rauhallinen. Valkoisuus ei sinällään haittaa näin talvella, kun ulkona ei sitä valkeutta ole. Blogista löytyy koirille esittelysivut, mutta bloggaajasta olisin kaivannut edes muutaman sanan mittaista esittelyä. Blogista löytyy minulle mieluisaa luettavaa niin agin, tokon kuin bortsujenkin osalta.

http://torekelpi.blogspot.fi/

Paimenlapset


Blogi kelpiestä ja corgista, ihana parivaljakko. Tässäkin blogissa ulkoasu on hillitty, vaikkakin jokseenkin vihreäpainotteinen. Tosin väri on nappivalinta, sillä vihreä on lempivärini, joten vihreys ei häiritse. Koirista ja bloggaajasta löytyy kattavat esittelysivut ja niitä oli kiva lukea. Sain jonkinlaisen käsityksen koirista ja kirjoittajasta. Blogi erottuu hieman muista koirablogeista, sillä bloggaaja kertoo myös koirahierojaopinnoistaan. Itseä henkilökohtaisesti kiinnostaa muiden opiskelut eläinalalla, joten tämä blogi kiinnitti heti huomiota. Blogissa kerrotaan myös koirien mm. agi ja tokotreeneistä. Muiden treeneistä on kiva lukea, koska niistä saa niin paljon treeni-intoa ja mahdollisesti treenivinkkejä. Postaustahtikin on sopivaa, joten enköhän jää seuraamaan tämän blogin elämää.

http://sateinen.net/blogi/

Iltateellä


Aivan ihana blogi, hurmaavasta koirasta mahtavien kuvien kera. Ensimmäisenä kiinnittyi huomio koiraan, todella kaunis. Kuvat ovat isoja, tarkkoja ja kauniita. Blogissa on myös juttua muista eläimistä, mutta en koe sen haittaavan. Blogista löytyy kuvien lisäksi hauskoja videoita. Bloggaajan kirjoitustyyli on miellyttävä ja sitä on helppo lukea. Postaustahti on vaihtelevaa, mutta suurempia taukoja ei ilmeisesti ole ollut. Blogista saa innostusta kuvaamiseen ja kuvien muokkaamiseen. Todella ihastuttava blogi!

Erityismainintana vielä muutama blogi: Silkkiturkit, MuiKeena ja Kauttaaltaan Karkea. Nämä blogit viehättivät ulkonäöllään, kuvillaan, aihepiirillään ja postaustahdillaan.

4 kommenttia:

  1. Kiitos blogimme maininnasta! Hyvää joulua ja onnellista uuttavuotta myös teille :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä! :) Ja hyvää joulua ja uutta vuotta teillekin! :)

      Poista
  2. Jaahas, tästähän löytyykin hyviä lukuvinkkejä :)

    VastaaPoista
  3. Tosi kivasti ja kattavasti kirjoitetut esittelyt! Ja voi miten kiva tuo erityismaininta meidänkin blogista, kiitos siitä :) Piristi kummasti iltaa!

    VastaaPoista