tiistai 22. joulukuuta 2015

22. luukku, vanhat tutut blogit

Jouluotsikko
Eilisen luukun tavoin silmän alla oli vitosluukussa linkatut blogit. Uusia tuttavuuksia tuli paljon, mutta myös vanhoja tuttuja linkkailtiin. Tässä tielle parhaimmistoa lukemistani blogeista.


http://jalidallu.blogspot.fi/

Dallupoika Jali


Dallublogia on aina mukava lukea. Jali on suloinen dallupoika jonka kuvia on mukava katsella. Pojan treeneistäkin on kiva päästä lukemaan aina silloin tällöin. Treeneihin kuuluu niin toko, rally-toko kuin agilitykin. Blogin ulkoasu on kaunis talvinen pienellä jouluisella twistillä höystettynä. Punainen väri ei  kuitenkaan ole hallitseva eikä yliampuva, vaan jouluinen fiilis on saatu aikaan pienillä asioilla. Kuvat ovat pääsääntöisin selkeitä ja hienoja. Videot antavat kivan lisän  blogiin, etenkin treenipostauksiin. Postaustyyli on miellyttävä ja tekstejä on kiva lukea. Blogista saa intoa omaankin treenaamiseen!

http://hileenpisaroita.blogspot.fi/

Belle Bella's


Ulkoasultaan vaaleanpunainen blogi, joka on kuitenkin saatu toimimaan ilman, että blogin lukija saa päänsärkyä. Ylä- ja sivupalkeista löytyy kaikki olennainen ja vähän lisääkin. Blogin ulkonäköön on nähty paljon vaivaa ja se on kannattanut. Koira on ihastuttava ja kuvat koirasta on taidokkaasti otettuja. Kaikenkaikkiaan blogin kuvat ovat tarkkoja, hienoja ja hyvin suunniteltuja. Treenipostauksia blogista ei suuremmin löydy mutta kuvien ja suloisen koiran vuoksi olen jäänyt blogiin koukkuun.

Hertan, Kertun ja Martan blogi


Maailman valloittavin beauceron Martta ja hänen villakoirasisaruksensa ovat valloittaneet minut. Blogin ulkoasu on tummuudesta huolimatta toimiva ja kaunis kokonaisuus. Sivupalkit sisältävät kaiken olennaisen ja sieltä löytää helposti etsimänsä. Blogin postaustahti on säännöllistä ja uusia postauksia odottaa innolla. Postauksia kuvittaa kauniit kuvat kauniista koirista ja blogin aihepiiri on laaja. Blogissa löytää luettavaa laidasta laitaan ja postaukset ovat yleisesti monipuolisia ja mielenkiintoisia.

http://tempputaituri.blogspot.fi/

Tempputaituri


Tämän vuoden uusi blogi jota olen seurannut alusta alkaen. Pieni Tipsu on valloittava sekarotuinen koira, joka on vallan taitava temppuilija. Blogissa on paljon postauksia valokuvaamiseen liittyen sekä mielipidepostauksia ja alkuaikoina oli myös mahtavia temppuvideoita. Temppuvideoita olisikin kiva saada taas lisää. Bloggaajan ottamat ja muokkaamat kuvat ovat mahtavia ja saa usein hymyn huulille. Myös itse kuvauskohde on sydämen sulattava karvajalka. Tekstejä on miellyttävä lukea ja bloggaajalla onkin hieman omannäköinen tyyli kirjoittaa. Blogin DIY-postaukset ovat kekseliäitä ja niistä saa vinkkejä omiin käsitöihin. Kaiken kaikkiaan aivan mahtava blogi.


Erityismaininnan arvoisia blogeja olivat myös Riskipeliä, Ihmekoirat, Koiria maalta ja Lankahelvetti. Mahtavia blogeja kaikki, joita on ihana seurata!

6 kommenttia:

  1. Kiitos mainonnasta! Temppivideoita Liskin kiva tehdä, mutta ei meinaa aika riittää kun ne on niin työläitä :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uskon että aika ei meinaa riittää. Teet temppuvideoita sitten kun siulla on aikaa, kyllä niitä jaksaa odotella :)

      Poista
  2. Kiitos maininnasta ja mukavaa joulua! *<=)

    ps. Jalma on tuossa meidän blogin bannerissa melko venyyytetty, eikai meiään banneri oikeesti tolta näytä muille? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvää joulua teillekin!

      Hyvä kun huomasit, ei teidän banneri sentään noin kaponen ole. Nyt on asia korjattu :)

      Poista
  3. Oi kiitos ihanisat sanoista <3 Lämmittää ihan superpaljon mieltä tälläiset :)

    Aivan ihanaa ja rauhallista Joulua sinne <3 Nauttikaahan oikein kunnolla ja syökää mahat täyteen :P

    VastaaPoista